Stiri
Targ Beauty Discount Expo
26/05/2017
Va asteptam sambata 27 mai, intre orele 10.00 - 22.00 la targul de discounturi - in Complex Crystal Palace Ballroom (langa Piata de Flori) , in sala...Detalii»

Cumpărături
Cosul de cumparaturi este gol!
Cosul de cumparaturi « Cosul de cumparaturi
Contul tau « Contul tau

Fiji Blend (USA)

Pentru Fiji Blend, sezonul 2006 inseamna explorarea stiintifica la cel mai înalt nivel si oferirea unei mari varietati de optiuni. Avand o gama unica de formule si prezentari vizuale, Fiji Blend sunt mandri ca pot afirma ca în acest an lotiunile vor fi fara îndoiala la nivelul cerut de saloanele de bronzare profesionale din întreaga lume. Scopul declarat al Fiji Blend este sa continue sa dezvolte produse care au un aspect vizual remarcabil si ingrediente extraordinare.

În aceasta idee, Fiji Blend a introdus o noua tehnologie, denumita Techno-color™, care poate fi gasita în toate retetele acceleratoarelor de bronzare. Aceasta reteta contine 4 ingrediente exotice, care atunci cand sunt combinate:
* determina o bronzare mai rapida, mai închisa la culoare si de durata mai mare ;
* determina o dipersie mai eficienta, care creste performanta;
* stimuleaza productia de melanina;
* ajuta la retinerea apei în piele.

De asemenea toate produsele Fiji Blend includ un puternic ingredient natural extras din copacul de Moringa. Acest puternic extract contine în mod natural tirozina si calciu, compusi care stimuleaza metabolismul celular si maximizeaza rezultatele bronzarii. Pe langa efectele benefice pentru pronzare, în viitorul apropiat ar putea deveni foarte cunoscut drept un raspuns viabil la bolile transmise prin apa. Prin folosirea semintelor sale în purificarea apei, se poate combate una din cauzele majore de deces în tarile sub-dezvoltate.

Fiji Blend crede cu tarie în importanta de sensibiliza opinia publica cu privire la aceasta extraordinara planta si la numeroasele beneficii pe care le poate aduce oamenilor peste tot în lume. Avand Moringa în toate produsele, Fiji Blend asigura o îngrijire exceptionala a pielii si în acelasi timp încurajeaza raspandirea unui copac care are potentialul de a salva milioane de vieti.

Home » Despre noi » Cum comand » Contact » Conditii legale
©2017 SYSMED | Design by WebStreet | Powered by CMS.AXART | ANPC | Platforma SOL