Stiri
Showroom
08/10/2017
Va asteptam incepand din luna octombrie, in noul showroom din Str. Soimarestilor nr.24, sector 1, telefon:...Detalii»

TARG MAKE-UP FEST
03/11/2017
Va asteptam in perioada 4-5 noiembrie 2017 la targul MAKE-UP FEST, ce va avea loc la CRYSTAL PALACE BALLROOM, sala Bucuresti, program 9.30-18.30....Detalii»

Cumpărături
Cosul de cumparaturi este gol!
Cosul de cumparaturi « Cosul de cumparaturi
Contul tau « Contul tau

Gama dermatologica

Slideshow image

VIRTUTILE DERMATOLOGICE ALE MARII MOARTE. Nascute din cercetari stiintifice în domeniul dermatologiei si thalaso- terapiei, Laboratoarele Seaderm va propun o gama de produse dermatologice bazate pe agenti activi din Marea Moarta. Faimoase pentru proprietatile lor calmante, cheratolitice, purificatoare si linistitoare, concentratele provenite din Marea Moarta sunt intens folosite ca un remediu în dermatologie si reumatologie. Pregatite fara parfum sau coloranti, produsele dermatologice Seaderm sunt în particular eficiente în igiena zilnica a pielii ce are tendinta la eczeme sau psoriazis.
Conceptul Seaderm se bazeaza pe un program deîntretinere din 3 faze:
1. CURATARE
2. PREGATIRE, TRATAMENT
3. PROTECTIE, INGRIJIRE
O piele curatata si pregatita pentru a fi îngrijita absoarbe cu usurinta substantele active continute în produsele de tratament si le optimizeaza beneficiile. Pentru pielea afectata de psoriazis, eczeme sau acnee, urmarirea acestui principiu de igiena este de o imporanta majora si garanteaza îmbunatatirea starii acesteia. Printr-un program de cercetare si dezvoltare în domeniul dermatologiei, Laboratoarele Seaderm au pus la punct o gama de produse dermatologice care ofera noi raspunsuri la nevoile specifice ale pielii sensibile.

Home » Despre noi » Cum comand » Contact » Conditii legale
©2017 SYSMED | Design by WebStreet | Powered by CMS.AXART | ANPC | Platforma SOL