Stiri
Targ Beauty Discount Expo
26/05/2017
Va asteptam sambata 27 mai, intre orele 10.00 - 22.00 la targul de discounturi - in Complex Crystal Palace Ballroom (langa Piata de Flori) , in sala...Detalii»

Cumpărături
Cosul de cumparaturi este gol!
Cosul de cumparaturi « Cosul de cumparaturi
Contul tau « Contul tau

Spaderm - Gama Profesionala (Franta)

CONCEPTUL

SPARDERM reprezintă o nouă gamă de produse pentru SPA ce combină cercetările de dermatologie marine ale Laboratoarelor SEADERM cu experiența în domeniul balneoterapiei al Institutului „ Institut de la Reine”  din Bruxeless.
Formula unică SPADERM provine din principiile active ale oceanului, care combină vitalitatea marină cu proprietățile remineralizante ale algelor marine. Gama de produse reprezintă un tratament complet care a fost conceput și dezvoltat exclusiv pentru profesioniștii din centrele de înfrumusețare și SPA.
Tratamentul de corp SPADERM se bazează pe 3 pași: curățare, pregătire/tratament și îngrijire/protecție.
1.Curățare
2.Pregătire
3.Protecție
Ambalajele produselor au fost special concepute pentru a include un sistem de reumplere care este practic, economic și conceput pentru a satisface nevoile curente ale profesionștilor in domeniu. De asemenea oferă o prezentare omogenă.
Produsele SPADERM nu sunt recomandate persoanelor alergice la Iod
 Sistemul de reumplere reprezintă o soluție economică și ecologică, ușor de stocat și de folosit.

BENEFICIILE ALGELOR

Formula produselor SPADERM este bazată pe folosirea a 2 alge, recunoscute pentru concentrația lor înaltă în minerale și oligo-elemente (de până la 50.000 de ori mai mult decât în apa de mare): Laminaria Digitata and Fucus Vesiculus.
Pe lângă cele 4 minerale clasice, sodiu, potasiu, magneziu și calciu, aceste alge conțin și iod, zinc, cupru, mangan, silicon, seleniu, argint, fire, crom, brom, molibden, cobalt, vanadium etc.
După culegere, algele sunt uscate timp de trei săptămâni, apoi măcinate și micronizate. Astfel pereții celulari se rup și eliberează substanțele conținute.    Apoi prin rehidratare se obține un cocktail de minerale și oligo-elemente bio-disponibile.
O pulbere de alge marine micronizată este de 5 ori mai concentrată în minerale decât o algă umedă. Ca o consecință, 30 grame de LAMINARIA într-o cadă de 100 litri (diluție 3/10000) este suficientă pentru a aduce apei un conținut dublu de iod, de 3 ori mai mult zinc și de 16 ori mai mult fier decât apa marină.

Home » Despre noi » Cum comand » Contact » Conditii legale
©2017 SYSMED | Design by WebStreet | Powered by CMS.AXART | ANPC | Platforma SOL