Stiri
Showroom
08/10/2017
Va asteptam incepand din luna octombrie, in noul showroom din Str. Soimarestilor nr.24, sector 1, telefon:...Detalii»

TARG MAKE-UP FEST
03/11/2017
Va asteptam in perioada 4-5 noiembrie 2017 la targul MAKE-UP FEST, ce va avea loc la CRYSTAL PALACE BALLROOM, sala Bucuresti, program 9.30-18.30....Detalii»

Cumpărături
Cosul de cumparaturi este gol!
Cosul de cumparaturi « Cosul de cumparaturi
Contul tau « Contul tau

Ceai de baie DETOX

Slideshow image
- GAMA BODY THERAPY-
Un produs 100% natural, pur, fără adaos de coloranți sau arome. O varietate unică de plante, flori uscate și antioxidanți naturali (sulfat de magneziu), toate combinate într-un pliculeț magic. Conține sare marină, Ceai verde (Camelia sinensis), sulfat de magneziu, flori de Levănțică, extracte de Salcie, Aurantii Pericarpium. Pentru o experiență unică și pentru o relaxare totală!
Detoxificare înseamnă a scăpa de impurități și a reface echilibrul natural al corpului. Curățarea profundă a pielii este partea esențială a detoxifierii. Gama DETOX oferă beneficiile sale prin ingredientele sale purifiante.Toate produsele Treets vă lasă pielea catifelată și curățată și vă conferă o senzație de relaxare totală.
Utilizare: Puneți un pliculeț de ceai în cadă și lăsați să curgă apă fierbinte, apoi adăugați apă rece până ce apa ajunge la temperatura dorită de Dvs. Pentru a-l testa împotriva alergiilor, frecați cu atenție pliculețul de braț, înainte de a face baia. Atenție! Datorită pigmenților naturali prezenți în acest amestec, poate păta anumite căzi de baie. Folosiți Ceaiul de baie din plante relaxant DETOX în mod regulat, ca o parte a tratamentului de îngrijire împreună cu celelalte produse ale noastre de calitate pentru îngrijirea pielii Dvs!
Prezentare: 6x50 g
Pret (TVA inclus): 81 LEI
Cantitate
« Pune in cos
Recomanda acest produs « Recomanda acest produs
Home » Despre noi » Cum comand » Contact » Conditii legale
©2018 SYSMED | Design by WebStreet | Powered by CMS.AXART | ANPC | Platforma SOL